Kurs og konferanse

Påfyll i vakre omgivelser

Vårt kurs og konferansetilbud er tilpasset og harmonerer med gårdens historiske verdier. I en blanding av klassiske motiver og inventar finnes tilgang til moderne fasiliteter av høy standard som pc, trådløst bredbånd, lydanlegg og videoprosjektor. Kaffe og pausemat serveres i husmorkjøkkenet, lunsj i festsalen, og middagen serveres i vår resturant Fjøset, hvor mattradisjoner er holdt i hevd, og kjøkkenpersonalet tilbereder matretter på lokale råvarer. Stedet fremstår i dag som et av landets flotteste steder for kurs & konferanse, samt lignende arrangement. I samarbeid med lokale aktører tilbyr vi en utstrakt meny av aktiviteter som; golf, guidede turer eller team.building mm.

Paviljongen

Dette er vårt nyeste møtested i spektakulære omgivelser midt i vår hage. Plass til 40-60 personer.

Portnerboligen

Portnerboligen var opprinnelig i bruk som gårdsbestyrerbolig, men ble etter krigen gjort om til håndarbeidslokale samt hybler til lærere og bestyrer.

Bygningen tilbyr i dag 5 soverom med 2 bad, stue og spisestue. Boligen egner seg til små kursgrupper og ferieopphold. Portnerboligen er vårt personlige møtested med plass til 12 personer.

Klasseværelset

Klasseværelset ble i skoletiden brukt som sy-sal. Her fikk ungjentene lære sy og søm, samt undervisning i teoretiske fag. I dag gir værelset plass til kurs og konferansegrupper på opp til 35 personer. Ved siden av klasseværelset hadde lærerne sitt oppholdsrom.

Toppen Bar

Toppen Bar gir en flott og intim ramme for 20-30 personer.

Lærerværelset

Lærerværelset kan i dag betjene konferansegrupper på opp til 15 personer. Ved å åpne veggen mellom lærer- og klasseværelset blir det mulig å holde konferanser til grupper på opp til 60 -90 personer.
For å betjene større grupper er det også mulig å benytte salongen og festsalen. Det blir da mulig å huse 80 --120 konferansegjester til samme møte.

Kjeller'n

Her kommer beskrivelse