Rom & suiter

Elegante rom med historiske preg

Hovde Gård tilbyr i alt 108 sengeplasser fordelt på 54 rom.

Hovedhuset, Annekset, Portnerboligen og Låven er smykket

med klassiske bilder fra fortidens aktiviteter på husmorskolen.

Hovedhuset

Hovedhuset har en egen leilighet med dusj og toalett, og totalt 11 hotellrom i andre etasje. Historiens særpreg er ivaretatt ved å beholde de opprinnelige sanitetslokaler. Det finnes tre separate dusjer og toaletter på gangen, samt et baderom med dusj, toalett og badekar, slik det var i husmorskolens tid.

Alle rom er utstyrt med servant og speil i klassisk stil, og hårtørkere er lett tilgjengelige. For å "kle" gjesten i forhold til dusj og toalettbesøkene er alle rom forsynt med badetøfler og badekåpe.

Portnerboligen

Portnerboligen var opprinnelig i bruk som gårdsbestyrerbolig, men ble etter krigen gjort om til håndarbeidslokale samt hybler til lærere og bestyrer.

Bygningen tilbyr i dag 5 soverom med 2 bad, stue og spisestue. Boligen egner seg til små kursgrupper og ferieopphold.

Annekset

Annekset ble bygd i 1956 og ble blant annet brykt til håndarbeidsundervisning, samt hybler og gjesterom til de ansatte. Bygget er nå ominnredet til 18 hotellrom med dusj og toalett.

En underjordisk tunnel gir muligheten til å bevege seg "innendørs" mellom annekset og hovedbygget. Alle våre rom er forsynt med badetøfler & kåpe, hårtørker, tv, safe og gratis internettilgang.

Låven

I 2014 åpnet vi våre 17 nye rom på låven. Som navnet tilsier har rommene innslag av tradisjonelle låvekonstruksjoner, og hvor hvert enkelt rom har sin egen stilart.

Alle rom er forsynt med badetøfler & kåpe, hårtørker, tv,og gratis internett.