Våre restauranter

En liten smak av himmelen

Hovde Gård er mer enn et hotell. Det er også et levende resturanthus for hotellets gjester og stedets innbyggere. Etter Fjøset åpnet dørene i 2009, har det vært mulig å gjøre en kulinarisk reise i historiske omgivelser på Hovde Gård.

Fjøset

Innenfor Fjøsets lune tømmervegger serverer vi a la carte med vekt på "husmorens kost" og dens tradisjoner, kombinert med det internasjonale kjøkken. Atmosfæren i lokalene er helt unikt, og serveringen står i stil med dette. Silda spiller en sentral rolle i vår meny.

Restaurant Fjøset har plass til 100 gjester og holder åpent hver dag. Hver uke servererer vi "Ukens Husmor".

Fraukjelleren

Nede i Fraukjelleren eller Landkummen, duker vi opp til en utsøkt 3- eller 5-retters middag. Rettene er satt sammen av utsøkte råvarer for å kunne gi deg en opplevelse i gastronomiens verden. Med riktige viner blir måltidet en opplevelse av de sjeldne.

Åpent på forespørsler for arrangement. For bordbestilling eller andre spørsmål, ring tlf 72 51 59 00, eller ta en tur innom.

Toppen bar

I vår tredje etasje i hovedhuset, ligger Toppen bar. Dette er tidligere den gamle gymsalen, som nå er gjort om til en bar i "Chesterfield-stil" med alle rettigheter. Der er piano tilgjengelig, pianist eller annen underholdning kan formidles.

Anno 1923

I kjelleren på hovedhuset ligger vårt "Chambre separeé" Anno 1923, som var det året Hovde Husmorskole åpnet. Her kan vi ta imot grupper opptil 12 personer hvor du sammen med vår Chef velger din egen meny.

Rettene settes sammen av utsøkte råvarer for å gi deg en opplevelsestur i gastronomiens verden. Med riktige viner blir måltidet en opplevelse av de sjeldne.

Festsalen

På Hovde Gård ønsker vi våre gjester en myk start på dagen. Vi dekker til frokost i festsalen, der en rikholdig frokostbuffet står klar på husmorkjøkkenet som ligger rett ved siden av. Her serveres også pausekaffe til våre konferansegjester. Festsalen er et av trøndelags flotteste selskapslokaler i herskapelig stil, med prismekroner i taket og en fantastisk atmosfære: Her dekkes det blant annet til intime middager, små sammenkomster, eller til større selskap med inntil 100 gjester.