Selskaper

Skap minner i herskapelige omgivelser

Dagens festsal var tidligere delt i bakekjøkken og spisestue, og salongen vår fungerte som dagligstue under husmorskolens tid. I dag er salongen oppholdsrommet til husets gjester, eventuelt til mottak ved mindre selskap. Her dekkes det til frokost på morgenen, og salen ligger ved siden av husmorkjøkkenet som primært serverer frokostbuffeen og konferansegjester i pausene.

Festsalene

Festsalene fremstår som et av Trøndelags flotteste selskapslokaler i herskapelig stil, med prismekroner i taket og en fantastisk atmosfære. Her dekkes det blant annet til de intime middagene, om det er til små sammenkomster, eller til de større selskap på opp til 100 gjester. Festsalene er utstyrt med moderne lydanlegg som benyttes til å skape ekstra musikalsk atmosfære i selskapet og ved eventuelle taler. Fra salongen og festsalen er det tilgang til vår fantastiske hage med sittegrupper og paviljong.

Etter middagen kan selskapet trekke opp i vår tredje etasje, hvor den gamle gymsalen er transformert til bar med alle rettigheter, i Chesterfield- stil. Der er piano tilgjengelig og eventuell pianist kan formidles.

Om det er ønske om dans rigges alt om i selskapslokalene nede mens selskapet hygger seg i baren.